Καλέστε μας στο: (+30) 23210 66 500

Καλάθι0
Σύνολο:0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Στόχος του kaloforeto.gr είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.  Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις κατάλληλες οδηγίες ώστε να βρείτε το νούμερο σας εύκολα και αξιόπιστα. Θα πρέπει με προσοχή να μετρήσετε τις διαστάσεις σας και να αναζητήσετε το μέγεθος του ρούχου που σας ενδιαφέρει σύμφωνα με αυτές τις διαστάσεις στα μεγέθη του κάθε ρούχου.

 

 

 

 Α – Στήθος : Για να βρείτε τις σωστές διαστάσεις θα πρέπει να βάλετε την μεζούρα γύρω από το μεγαλύτερο σημείο του στήθους σας. Βεβαιωθείτε ότι η μεζούρα βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο στην πλάτη και μπροστά στο στήθος. Επίσης, δεν χρειάζεται να την τοποθετήσετε σφιχτά.

Β – Μέση: Για να βρείτε τις σωστές διαστάσεις θα πρέπει να βάλετε την μεζούρα στο πιο στενό σημείο του σώματος, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στο τελευταίο σημείο του πλευρού σας και στον αφαλό. Βεβαιωθείτε ότι η μεζούρα βρίσκεται σε οριζόντια θέση.

C – Γοφοί/Περιφέρεια: Για να βρείτε τις σωστές διαστάσεις θα πρέπει να βάλετε την μεζούρα γύρω από το μεγαλύτερο μέρος των ισχύων σας. Βεβαιωθείτε ότι η μεζούρα βρίσκεται σε οριζόντια θέση.

 

Προσοχή!! Αν οι μετρήσεις σας πέσουν ανάμεσα σε δύο μεγέθη, διαλέξτε το μεγαλύτερο.


Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε προϊόντα στις επιθυμίες.