Έξοδα Αποστολής

Το κόστος της αποστολής του προϊόντος υπολογίζεται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Για όλες τις παραγγελίες, έως βάρους 3 κιλών, τα μεταφορικά είναι δωρεάν εντός Ελλάδος.
– Έξοδα Αντικαταβολής 2,50€ χρεώνονται στον πελάτη.
– Για παραγγελίες που είναι μεγάλες σε όγκο και βάρος (και απαιτείται συσκευασία σε χαρτοκιβώτιο), αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία και το κόστος είναι 5€ για την Χερσαία Ελλάδα και 10 € για την Νησιωτική. Σε κάθε περίπτωση όμως γίνεται συνεννόηση με το κατάστημα για τον τρόπο αποστολής.
– Όλες οι παραγγελίες προς την Κύπρο χρεώνονται με 8€ (ακτοπλοϊκή αποστολή με ACS και παράδοση σε 10 εργάσιμες ημέρες), ή με 17€ (αεροπορική αποστολή με ACS και παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες), την Ευρώπη 15€, την Αμερική, την Αυστραλία και την Ασία 70€ ανεξάρτητα από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τρόποι αποστολής:
Συνεργαζόμαστε με την ACS, τα ELTA COURIER ( πόρτα πόρτα ) και την Γενική Ταχυδρομική καθώς και με μεταφορικές εταιρείες. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για την ακριβή ώρα της ημέρας που θα παραδώσει η courier τη παραγγελία σας. Η παράδοση της παραγγελίας σας, υπό κανονικές συνθήκες, γίνεται εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης στον εκάστοτε συνεργάτη μας, ACS, ΕΛΤΑ COURIER, Γενική Ταχυδρομική ή μεταφορική εταιρεία. Στις δυσπρόσιτες περιοχές , η παράδοση γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.

Ασφάλιση:
Κάθε προϊόν είναι ασφαλισμένο από την στιγμή που φεύγει από το κατάστημα μας και μέχρι την στιγμή της παράδοσης. Η Παράδοση/Παραλαβή θα θεωρείται ότι λαμβάνει χώρα κατά την υπογραφή της απόδειξης παραλαβής των προϊόντων στην συμφωνηθείσα διεύθυνση. Εάν έχετε υποδείξει τρίτο παραλήπτη για την παράδοση/παραλαβή (όπως στις περιπτώσεις δώρων), η υπογραφή του/των προσώπου/ων αυτού/ών θα θεωρείται απόδειξη παραλαβής. Ο κίνδυνος για τα προϊόντα μεταβαίνει σε εσάς από τον χρόνο παράδοσης παραλαβής. Παρακαλούμε να ελέγχετε ότι το πακέτο δεν έχει υποστεί ζημία πριν υπογράψετε την απόδειξη παραλαβής του μεταφορέα. Εάν ένα πακέτο δεν φτάσει ποτέ στον τελικό προορισμό λόγω τεχνικών δυσκολιών, όπως στην περίπτωση που αυτό χαθεί, τότε θα σας επιστρέψουμε πλήρως τα χρήματά σας.