Επιστροφές – ακυρώσεις

Είμαστε υπερήφανοι για τα υψηλής ποιότητας εμπορεύματα που προσφέρουμε και ελπίζουμε ότι θα είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας.

Όταν λάβετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε ελέγξτε την προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα κομμάτια ικανοποιούν τις προσδοκίες σας.

Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος, αυτή γίνεται μέσα σε 7 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Μετά από τις 7 ημέρες δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Επιστροφές και αλλαγές στα προϊόντα κάτω από την ιδιότητα “SPECIAL PRICES” δεν γίνονται.

Για το εξωτερικό και την Κύπρο, τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι δική του ευθύνη η επιλογή της μεταφορικής που θα χρησιμοποιήσει.

Οι λόγοι για τους οποίους μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν είναι οι εξής:

  1. Υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα.
  2. Είναι διαφορετικό σχέδιο από αυτό που παραγγείλατε.
  3. Επίσης μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν επειδή επιθυμείτε να το αντικαταστήσετε με ένα άλλο. Στην περίπτωση αυτή και μόνο θα χρεωθείτε με το κόστος μεταφοράς της επιστροφής σας.
  4. Σε περίπτωση αλλαγής μεγέθους του ίδιου προϊόντος, η εταιρεία μας προσφέρει δωρεάν τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής εντός Ελλάδος.

Για τις περιπτώσεις 1 και 2, εάν δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος που φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα ή του λανθασμένου προϊόντος που παραλάβατε, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τα χρήματά σας πίσω, αφαιρουμένου του κόστους μεταφοράς που είναι 5€.

Σε κάθε άλλη περίπτωση δε γίνεται επιστροφή χρημάτων .

Συμπληρώστε τη φόρμα που βρίσκεται στο τέλος της σελίδας για να δρομολογηθεί η διαδικασία επιστροφής του προϊόντος. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@kaloforeto.gr ή στο τηλέφωνο 23210 66500.

Μόλις λάβουμε το αίτημα επιστροφής σας θα το επεξεργαστούμε και άμεσα θα έρθει η εταιρεία courier στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει για να παραλάβει το προϊόν. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν δεν μας ενημερώσετε με έναν από τους παραπάνω τρόπους, η επιστροφή του προϊόντος σας δεν θα γίνει δεκτή από την εταιρεία courier.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή του προϊόντος είναι οι εξής: Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δεν θα πρέπει να είναι χρησιμοποιημένο, πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται πάντοτε από την απόδειξη αγοράς του.

Στην περίπτωση που το προϊόν σας κριθεί ακατάλληλο για να επιστρέψει στην αποθήκη μας (λόγω χρήσης ή κακής μεταχείρισης) τότε θα επιστραφεί και πάλι σε εσάς.
    Συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου.

    Μπλούζα Α300